ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διάτρητα υφάσματα σκίασης. Επιλέξτε το πόσο επιθυμείτε να βλέπετε έξω από το χώρο σας μέσα από διαφορετικούς τύπους υφασμάτων, ποικιλία διατρήσεων και πλέξεων. Διαθέσιμα σε πλάτος από 240cm μέχρι και 300cm.
Η συλλογή διάτρητων υφασμάτων SHADOW® έχει εφαρμογή σε συστήματα σκίασης όπως roller, panel & vertical. Είναι δημοφιλής τόσο σε επαγγελματικούς όσο και για οικιακούς χώρους λόγω της μακροζωίας της, της ανθεκτικότητά της, του design, όπως και των υψηλών προδιαγραφών των υφασμάτων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Screen – Διάτρητα Υφάσματα

Η πλήρη γκάμα διατρήσεων Screen Screen Essential 1%, 3%, 5%, 10%, Linen 5%, Reflection 3%, Metallic 7%, Noble 18% & Soltis 5%-10% είναι διαθέσιμη σε διάφορους χρωματισμούς και πλέξεις. Μας προσφέρουν την πλέον ποιοτική σκίαση συνδυάζοντας τον προσανατολισμό του κτηρίου και την βαθμίδα διάτρησης, ενώ ταυτόχρονα μας επιτρέπουν να έχουμε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Απόλυτα οικολογικός ο τρόπος παραγωγής των υφασμάτων, αντιβακτηριδιακά, δεν περιέχουν μόλυβδο ή άλλα τοξικά στοιχεία όπως φορμαλδεΰδη κ.α. και μας προσφέρουν την μέγιστη UV προστασία. Επιπλέον, φέρουν πιστοποιητικό βραδυφλεγές υφάσματος. Κατάλληλο για συνθήκες υγρασίας. Ο καθαρισμός των διάτρητων υφασμάτων γίνεται με υγρό καθαρό πανί τοπικά στην λερωμένη επιφάνεια ενώ η συντήρησή τους με ηλεκτρική σκούπα σε χαμηλή βαθμίδα.

diatrites rolokourtines sto volo

Επιλογές Μηχανισμών

PREMIUM

Ο μηχανισμός PREMIUM μας προσφέρει την σταθερότητα του μεταλλικού στηρίγματος, τον αξιόπιστο ενισχυμένο πλαστικό μηχανισμό. Καλύπτει πληθώρα αισθητικών και τεχνικών επιλογών.

Διατίθεται σε 6 χρωματισμούς

xromatismoi premium

Τεχνικές Προδιαγραφές

luxury mixanismos rolokoyrtinas

LUXURY

Ο μηχανισμός LUXURY, ο οποίος αποτελεί την πολυτελή έκδοση του συστήματος ABSOLUTE ROLLER 2.0. Είναι διαθέσιμος σε χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη λειτουργία.

Διατίθεται σε 6 χρωματισμούς

xromatismoi luxury

Τεχνικές Προδιαγραφές

Τρόποι Λειτουργίας

ilektriki rolokourtina

Ηλεκτροκίνητη

χειροκίνητη ρολοκουρτίνα

Χειροκίνητη

Με το  σύστημα Absolute Roller. 2.0 και  σε 6 χρώματα στην PREMIUM και στην LUXURY έκδοσή.

Στην χειροκίνηση αλλά και στην ηλεκτροκίνηση. Η λειτουργία των χειροκίνητων μηχανισμών πραγματοποιείται με αλυσίδα σε 2 τύπους  και επιλογή μέσα από 12 χρώματα.

Με μπουτόν ή τηλεχειρισμό η λειτουργία των ηλεκτροκίνητων μηχανισμών. Απο τη κορυφαία εταιρεία SOMFY με Γαλλικά μοτέρ. Επιπλέον είναι διαθέσιμη και η αθόρυβη λειτουργία από την Somfy® μέσω των ειδικών μοτέρ Sonesse®.