ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οι διπλές ρολοκουρτίνες, μας προσφέρουν την επιθυμητή σκίαση, την επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον και την μοναδική αίσθηση ιδιωτικότητας του χώρου με μία απλή περιστροφή. Το πιο σημαντικό κριτήριο είναι το πλάτος της ρίγας του υφάσματος σε συνάρτηση με το ύψος του θέλετε να καλύψετε έτσι ώστε να αποφύγετε την ζαλάδα και να τονίσετε τον χώρο σας ακριβώς όσο πρέπει. Διαθέσιμες συλλογές υφασμάτων σε Small, Large, X-large αλλά και XX-large πλάτος ρίγας θα σας βοηθήσουν στην τέλεια επιλογή. Διαθέσιμα σε πλάτος μέχρι και 220cm.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Επιλογές Μηχανισμών

PREMIUM

Ο μηχανισμός PREMIUM μας προσφέρει την σταθερότητα του μεταλλικού στηρίγματος, τον αξιόπιστο ενισχυμένο πλαστικό μηχανισμό. Καλύπτει πληθώρα αισθητικών και τεχνικών επιλογών.

Διατίθεται σε 6 χρωματισμούς

xromatismoi premium

Τεχνικές Προδιαγραφές

luxury mixanismos rolokoyrtinas

LUXURY

Ο μηχανισμός LUXURY, ο οποίος αποτελεί την πολυτελή έκδοση του συστήματος ABSOLUTE ROLLER 2.0. Είναι διαθέσιμος σε χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη λειτουργία.

Διατίθεται σε 6 χρωματισμούς

xromatismoi luxury

Τεχνικές Προδιαγραφές

Τρόποι Λειτουργίας

ilektriki rolokourtina

Ηλεκτροκίνητη

χειροκίνητη ρολοκουρτίνα

Χειροκίνητη

Με το  σύστημα Absolute Roller. 2.0 και  σε 6 χρώματα στην PREMIUM και στην LUXURY έκδοσή.

Στην χειροκίνηση αλλά και στην ηλεκτροκίνηση. Η λειτουργία των χειροκίνητων μηχανισμών πραγματοποιείται με αλυσίδα σε 2 τύπους  και επιλογή μέσα από 12 χρώματα.

Με μπουτόν ή τηλεχειρισμό η λειτουργία των ηλεκτροκίνητων μηχανισμών. Απο τη κορυφαία εταιρεία SOMFY με Γαλλικά μοτέρ. Επιπλέον είναι διαθέσιμη και η αθόρυβη λειτουργία από την Somfy® μέσω των ειδικών μοτέρ Sonesse®.