ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας , εδρεύει στην πόλη του Βόλου και δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων σκίασης (τέντας και πέργκολας) από το 1995. Με έδρα τον εκθεσιακό μας χώρο στο κέντρο της πόλης και συμμάχους τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητά μας, είμαστε στο πλευρό σας για να συζητήσουμε τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες, προσαρμοσμένες κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον προσωπικό αλλά και επαγγελματικό σας χώρο.

simaies-kissas-tentes-pergolesvolos

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας και η αξιοπιστία που συνοδεύει το όνομα ΚΙΣΣΑΣ, είναι το αποτέλεσμα και η ανταμοιβή για την μακρόχρονη πορεία μας στο χώρο των συστημάτων σκίασης και των ψηφιακών εκτυπώσεων.

Επιθυμώντας να ανταπεξέλθουμε στις σύγχρονες απαιτήσεις του σήμερα, φροντίζουμε για τη συνεχή εξέλιξη, όσον αφορά στον τεχνολογικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά και στις νέες τάσεις της αγοράς.

Θεωρώντας τη στασιμότητα ως τον πλέον ανασταλτικό παράγοντα, είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη, ενημερωμένοι και έτοιμοι να προτείνουμε την ιδανική λύση, σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου του, πάντα εναρμονισμένη με τις επιταγές της σύγχρονης εποχής και φυσικά πάντα με σεβασμό, στο προσωπικό του στυλ και ύφος.

Οι υπήρεσιες μας δεν περιορίζονται μόνο στη σκίαση του χώρου, καθώς επίσης διαθέτουμε τα πλέον σύγχρονα εξοπλισμένα συστήματα εκτυπώσεων, έτσι ώστε να προβάλετε και να διαφημίσετε την επωνυμία της επιχείρησής σας.

etairia-kissas-tentes-pergoles-volo
Van-kissas tentes volos

Στεκόμαστε εδώ και χρόνια στο πλευρό του επαγγελματία που ξεκινά με όνειρα στη νέα του επαγγελματική στέγη, έχοντας στη διαθεσή του ένα πλήθος επιλογών, αλλά και τα διαρκώς ανανεωμένα μας προϊόντα, ώστε να τον εξυπηρετήσουμε άμεσα, υπεύθυνα και αξιόπιστα.

Επισκεφθείτε μας στον εκθεσιακό μας χώρο στην οδό Γρ. Λαμπράκη 22 και συζητήστε με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, για να σας προτείνει υπεύθυνα και αξιόπιστα ένα πλήθος επιλογών, σχετικά με την σκίαση του χώρου σας.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
Branding-kissas